lauantai 5. lokakuuta 2013

Shoppailemassa!

Heipparallaa!

Kävin viime viikonloppuna etsiskelemässä uusia shampoita. Suuntasin Helsingin Stokkalle, koska arvelin siellä olevan hyvät valikoimat "erikois hiustenhoitotuotteista". Ja olihan siellä! Aluksi yritin etsiskellä itse tuotteita ja katsoa niiden ainesosia, mutta se alkoi tuntua lopulta aika toivottomalta. Hain siis myyjän apuun ja kysyin eri shampota ilman sulfaatteja ja silikoneja. Hän näytti minulle muutamia vaihtoehtoja ja jäin sen jälkeen tutkimaan näitä tuotteita tarkemmin.

Yksi shampoista oli Goldwell Dualsenses Green Real Moisture Shampoo 250ml. Katsoin takaa ainesosia, ja joukossa oli kuitenkin Sodium Laureth Sulfaattia, mutta silikoneja ja parabeeneja ei.
Seuraavana oli Maroccan Oilin Kosteuttava ja Korjaava shampoo 250ml. Tuotteessa ei ollut "pahimpia" sulfaatteja, eikä myöskään silikoneja tai parabeeneja. Hinta ei ollut myöskään paha, kuten kuvasta näkyy.Seuraava shampoo oli Alterna Bamboo Smooth Anti-Frizz shampoo, jossa ei myöskään ollut näitä sulfaatteja. Pullossa luki näin: Free of: Sulfates, Parabens, Gluten, Sodium Chloride, Phthalates, Synthetic Color, Mineral Oil, Petrolatum & PABA. Tuote vaikutti hyvältä ja houkuttelevalta, mutta hinta oli sitten myös vähän korkeampi 21,90 euroa. Seuraavaksi shampooksi taidan kuitenkin tätä kokeilla.
Viimeinen shampoo on KORRESin Almond & Linseed Shampoo kuiville hiuksille, jonka päädyin ostamaan. Luulin aluksi ettei tässäkään tuotteessa ollut Sodium Laureth Sulfaattia, mutta siinä kyllä oli. Korres on tekee kuitenkin luonnonmukaisia tuotteita ja esimerkiksi tässä shampoossa 84,7 % on luonnontuotetta. Ehkä myyjä sai ylipuhuttua :P. Hinta ei myöskään ollut pahimmasta päästä, noin 15 euroa.
Myyjä sanoi, että pari ensimmäistä viikkoa saattaa tuntua siltä, että hiukset eivät tule ihan puhtaiksi ja sen jälkeen ne alkavat puhdistumaan paremmin. Oletan, että tämä johtuu siitä, että hiuksilla kestää jonkun aikaa ennenkuin ne rupeavat tuottamaan vähemmän rasvaa, koska shampoo on hellävaraisempi kun tavalliset. Olen nyt pessyt vasta muutaman kerran tällä, ja hiukset kyllä tuntuvat ihan puhtailta sen jälkeen. Tuoksu on ihana!
Ihanaa syksyä!
-Fiona


9 kommenttia:

 1. Sulla on aivan upeet kiharat tossa kuvassa! :3

  VastaaPoista
 2. Ihanaa että on tullu tällanen blogi!! Mulla on ollu pienestä asti tosi kiharat hiukset ja toivottavasti täältä löytyy vinkkejä niiden hoitamiseen. Ja noi korresin tuotteet on kaikki ihanii ja ihanan tuoksusia, oon käyttäny paljon :����

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että tykkäät! Joo tykästyin kyllä tohon Korresin shampooseen :)!

   Poista
 3. Hei paljonkos tuo Korres maksoi! Ja jatka ihmeessä testailua ja kirjoittamista vinkit tulee varmasti tarpeeseen kaikki!! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Korresin shampoo maksoi 15 euroa, hyvä kun kysyit en huomannut että hinta oli jäänyt pois :) Kiitos!

   Poista
 4. Iso kiitos että olet jaksanut tehdä tätä. Todella iso apu varmasti monelle. Myös meille ritari ässille :) Olen saanut monta lisä vinkkiä ja oivallusta täältä. Aion seurata blogia jatkossa, koska olen juuri löytänyt sisäisen lampaani :) Kiharat, curlit ja twirlit rulaa:D

  VastaaPoista
 5. Ihana tää sun blogi!❤samaistun kaikkeen xd

  VastaaPoista