maanantai 27. tammikuuta 2014

Arvostelussa TIGI:n Curls Rock muotoilutuote

Hei kaikki kiharaiset kaunottaret!


Edellinen muotoilutuotteeni Avedan Be curly Curl enchancer (voit lukea arvostelun täältä) on melkein loppu. Sain jonkin aikaa sitten kysymyksiä hyvästä muotoilutuotteesta, jota saisi ostettua Suomesta. Päätin siis ostaa ja kokeilla jotain uutta!

Suuntasin Stockmannin hiustuoteosastolle, jossa hieman kiertelin ja tutkailin tarjontaa. Siellä on kuitenkin kamalan vaikea löytää etsimäänsä tuotetta, sillä tarjontaa on niin paljon ja kiharatuotteet ovat ympäriinsä brändeittäin. Oisipa helppoa jos ne kaikki olisivat aina samalla hyllyllä! Siispä oli turvauduttava myyjän apuun. Sanoin myyjälle haluavani muotoiluainetta kiharoille hiuksille jota laitetaan pesun jälkeen. Ensin myyjä ehdotti suihkutettavia tuotteita, mutta halusin enemmän voide tyyppistä. Sitten hän suositteli paria eri tuotetta:



Toinen vaihtoehdoista oli Maroccanoilin Intensiivinen kiharavoide. Olen pitkään halunnut kokeilla Maroccanoilin tuotteita ja tämä voide tuntui kiinnostavalta. Myyjä kertoi kertoi ja näytti, että voiteen koostumus oli kuitenkin aika paksu, joka ei oikein miellyttänyt. Lisäksi hinta oli yllättävän kirpsakka, sillä saman merkin shampoo ei ollut kalleimmsta päästä.




*Tuotearvostelu*




Ostin TIGI:n Catwalk Curls Rock Amplifier - muotoilutuotteen. Päädyin tähän sillä se oli koostumukseltaan miellyttävä, hieman erilainen tosin kuin Avedan tuote, joka muistutti vielä enemmän voidetta. Tämä oli myös edullisempi kuin Maroccanoilin voide, 24,90 euroa. Myyjä antoi minun kokeilla voidetta käsiin ja laittaa sitä hiuksiin. Eli tätä voi laittaa kuulemma myös kuiviin hiuksiin vaikka kesken päivän.
Pääsin kotiin kokeilemaan tuotetta ja toimin niinkuin yleensäkin, eli pesin hiukset, selvitin ne ja olin valmis laittamaan uutta ainetta. Purkin takana ohjeissa lukee, että pumppaa 1-2 krt riippuen hiusten pituudesta, joten otin aluksi yhden kokonaisen pumppauksen käteen ja rutistelin sitä hiuksiin. Levittäessä tuntui, että yksi pumppauskin oli jo ehkä pikkaisen liikaa, mutta jatkoin silti kuivaamiseen. Otin esiin kuivaajan ja diffuuseripään ja kuivailin hiuksia pääalaspäin siinä jonkun tovin. Myyjä kertoi, että tuotteessa oli myös lämpösuoja, joten plussaa siitä!





Lopputulos oli mielestäni oikein kiva. Vaikka tuotetta tuli reilusti, ei se tehnyt hiuksista kuitenkaan koppuroita tai latistanut niitä. Aluksi minua epäilytti tuoksu (joka on aika tavallinen hiustuotetuoksu), mutta sitten kun se oli hiuksissa, ei se ollut enää niin voimakas. Vaikka pidän edelleen Avedan tuotteesta, on tämä toinen hyvä vaihtoehto! Tätä tuotetta löytyy varmasti kampaamoista ja liikkeistä, joissa myydään kampaamotuotteita sekä ainakin nettikaupasta hiuksillesi.fi .




*Viikon kiharakaunotar*



Counrty-tähti Taylor Swiftin kiharat ovat omasta takaa



Terveisin,

-Fiona


(5. kuva google.fi)


9 kommenttia:

  1. Mikset kirjoita useammin? Kiva blogi.

    VastaaPoista
  2. Kannattaa lainata kirjastosta Curly girl -kirja :) Ootko kokeillut/ ajatellut kokeilla SIM sensitiven Argan care Curly shot -muotoiluvoidetta? Itseäni kiinnostaisi jo kotimaisuudenkin vuoksi, mutta en löydä inciä mistään (haluan siis tuotteen olevan alkoholiton ja silikoniton).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo oon kuullut tosta kirjasta ja haluaisin sen lukea :). Jotkin vinkit joita blogissani on ovatkin aluperin lähtöisin sieltä. Okei, toi saattaa olla seuraava arvostelu ;)

      Poista
  3. Etkös postaa enää itsellä luonnon kihara tukka ja todella ärsyttävä kun menee niin huonoon kuntoon vaikka en käytä suoristuarautoja enkä mitään ja haluisin pitkän ja paksun kiharatukan ihana blogi♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin kiharoilla tahtoo olla se yleistä. Toivottavasti löydät tuotteita, jotka sopivat sinun hiuksille :). En ole lopettanut postaamista, mutta se on tahtonut jäädä vähän vähemmälle tässä valmistumisen ohella. Kesällä on enemmän aikaa joten, yritän postata paljon enemmän. Kiitos!

      Poista
  4. Oletko lopettanut kokonaan bloggaamisen?
    t:odottelen vieläkin:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole lopettanut postaamista, mutta se on tahtonut jäädä vähän vähemmälle tässä valmistumisen ohella... Kesällä yritän postata paljon enemmän :)!

      Poista
  5. Hyvä blogi luonnokiharat omistaville. Itselläni on iän myötä lyhyet hiukset tuleet entistä kiharemmaksi ja ongelmana on hiusten kuivuus. Ongelma varsinkin kun urheilen paljon mutta olenkin tehnyt tuota hoitoaineella pesua sekä käyttänyt Maroccanoilin korjaavia ja kostauttavia tuotteita. Hiukseni ovat voineet ja näyttäneet hyviltä Thaimaassa olon aikana, koska ilmasto on kosteaa ja sitähän just luonnonkihara tarvitsee :)

    VastaaPoista
  6. voi, miks tätä blogia ei enää pidetä! :( ihana blogi!! kumpa fiona näkisit tän ja kirjoittelisit taas! <33

    VastaaPoista